Usein kysytyt kysymyksetMikä on Talotuote.fi?

Talotuote.fi on Suomen Talotuote Oy:n netissä toimiva verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita niin rakentamiseen, sisustamiseen, pihalle ja vapaa-aikaan. Olemme luotettava suomalainen yksityisiä ja yrityksiä palveleva verkkokauppa. Rakenna, sisusta, asu ja elä!

Onko maksaminen turvallista?

Maksaminen on täysin turvallista. Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Voinko maksaa tuotteet tilisiirrolla?

Kyllä voitte. Valitessanne maksutavaksi ennakkomaksu / tilisiirto, maksatte tilauksenne verkkopalkissanne Talotuotteen tilille. Käyttäkää maksaessanne tilausvahvistuksessa olevaa tili- ja viitenumeroa, jotka saatte sähköpostiinne heti tilauksen tehtyänne. Saat laskun meidän sähköpostista, kun olet tehnyt tilauksen.

Tuotteet toimitetaan kun maksu on saapunut Talotuotteen tilille.

Miksi en saanut tilausvahvistusta sähköpostiini?

Tilausvahvistus lähetetään tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi maksusuorituksen jälkeen. Sähköpostiosoitteessa voi olla virhe, jolloin tilausvahvistusta ei voida lähettää tai tilauksenne maksusuoritus on voinut epäonnistua, jolloin tilausvahvistusta ei ole lähetetty. Mikäli maksusuoritus on epäonnistunut, virhe on voinut olla tilapäinen ja tällöin voitte yrittää tilata hetken päästä uudelleen. Ottakaa yhteyttä meihin, ellei tilaus onnistu.

Milloin ostamani tuotteet toimitetaan?

Kerromme aina tuotesivulla kunkin tuotteen arvioidun toimitusajan. Tyypillisin toimituaika varastotuotteillemme on n. 1 - 4 arkipäivää ja tilaustuotteilla n. 5 - 10 arkipäivää. Syrjäseuduille ja haja-asutusalueille toimitusaika voi olla pidempi kuljetusyhtiöiden harvennetusta jakelusta johtuen. Maksettuasi tilauksesi, saat tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi. *Tilauksen etenemistä voit seurata kirjautumalla omalle tilille. Merkkaamme toimituspäivän tilauksellesi kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" heti kun se on tiedossamme.

*Tilauksen seuraaminen on mahdollista vain rekisteröityneille tilaajille. Rekisteröityminen pitä tehdä ennen tilaus tai tilauksen yhteydessä, jotta seuranta on mahdollista.

Miten ostamani tuotteet toimitetaan?

Käytämme tuotteillamme useita toimitustapoja kustannustehokkaan ja sujuvan toimituksen varmistamiseksi. Näet kassalla ostoskorin tuotteen/tuotteiden mahdolliset toimitustavat. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan suoraan kotiin tai työmaalle, jolloin toimitustapana ilmoitamme "Kotiintoimitus". Muita käyttämiämme toimitustapoja on "Lähimpään noutopisteelle", jolloin tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi tai "Matkahuoltoon", jolloin tuotteet toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen noudettavaksi.

Sähköpostitse tilaukseni kerrottiin olevan toimituksessa, miksi tilaukseni ei saapunut?

Sähköpostiviesti "tilauksesi on toimituksessa" lähetetään kun tilauksenne on valmis toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitusosoiteesta, syrjäseuduille ja haja-asutusalueille toimitusaika on pidempi. Sähköpostin "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" kohdasta löydätte lisätietoa toimitukseen liittyen. Toimituksessa päivämäärä kertoo milloin tilauksenne lähtee kuljetukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamasi tuotteet toimitukseen liittyen niin otathan meihin yhteyttä!