Yritysesittely
Rakenna - sisusta - asu ja elä!

Olemme luotettava suomalainen nettikauppa www.talotuote.fi. Löydät kaupastamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita niin rakentamiseen, sisustamiseen kuin asumiseenkin. Toimitamme tuotteita luotettavasti yksityisille ja yrityksille. Meillä on suuri määrä tyytyväisiä kuluttaja- ja yritysasiakkaita.

Talotuote.fi on palveleva nettikauppa. Tarjoamme laatumerkit kattavasta valikoimastamme. Toimimme suoraviivaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti asiakkaidemme hyväksi. Uskomme täysin läpinäkyvään luotettavaan toimintatapaamme nettikaupassa hinnoittelusta toimitukseen.

Kasvatamme tuotevalikoimaamme laadukkailla tuotteilla. Tarjoamme uusia tuulia nettikauppaan ja kehitämme palveluamme pitkäjänteisesti koko ajan. Mielestämme yksinkertainen on kaunista tässäkin tapauksessa ja ennen kaikkea tehokasta!

3
Asiakaspalaute
Keitä me oikeasti olemme?

Ihmiset tekevät ostoksia verkkokaupoissa päivittäin, mutta vain harvoin tietävät kenen kanssa oikeasti asioivat, toisin kuin kivijalkamyymälöissä. Visa on verkkokauppamme ’’kauppias’’, joka on perustanut verkkokaupan vuonna 2013. Eeva ja Mikael on tullut toimintaan mukaan myöhemmin ja me yhdessä vastaamme siitä, että kokemuksesi verkkokaupastamme on miellyttävä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä olemme täällä sinua varten!

3 3 3Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostilla: asiakaspalvelu@talotuote.fi. Voit ottaa meihin yhteyttä vuorokauden ajasta riippumatta, vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Lähetä tarjouspyyntö meille mistä tahansa tuotteesta, jota et vielä löydä nettikaupastamme. Tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@talotuote.fi. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

3


3

Asiakkaidemme antamaa palautetta

"Pakko sanoa tässä vaiheessa, erittäin hyvää ja nopeaa palvelua! Teette tästä talon rakentamisesta mukavan kokemuksen." - Omakotitalon rakentaja Vantaalta

"Tilasin 24. päivä ja jo tänään 26. päivä aamulla tavarat olivat minulla, aivan uskomatonta, mahtavaa, tästä ei juuri pysty parantamaan :-)" - Omakotitalon rakentaja Porvoosta

"Kiitos tästä toimituksesta ja kiitos muutenkin loisto palvelusta!" - Yritysasiakas Äkäslompolosta

Kiitämme kaikkia nykyisiä asiakkaitamme luottamuksesta! Toivotamme sinut myös tervetulleeksi asiakkaaksemme, siirry tilaamaan!


Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi: