Yritysesittely
Talotuote.fi - palveleva verkkokauppa

Suomen Talotuote Oy on perustettu vuonna 2013. Olemme kodinrakentajille ja sisustajille suunnattu luotettava suomalainen verkkokauppa. Palvelemme myös sujuvasti yritysasiakkaita. Olemme kasvava ja aktiivinen yritys, joka kehittää jatkuvasti palveluitaan, palvellakseen asiakkaita entistä paremmin. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua valintoihisi yrityksemme asiakaspalveluaikojen mukaisesti. Aina voit jättää meille myös sähköpostia, johon vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimimme asiakaslähtöisesti asiakasta kunnioittaen. Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme turvallisia ja hyviä kokemuksia hankinnoissa.

Tuotevalikoima

Valikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita rakentamisen, sisustamisen ja asumisen tuotteista. Kasvatamme tuotevalikoimaa aktiivisesti harkituilla laadukkailla tuotteilla. Toimitamme tuotteita luotettavasti ja nopeasti yksityisille ja yrityksille.

Lähetä tarjouspyyntö meille mistä tahansa tuotteesta, jota et vielä löydä nettikaupastamme. Tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@talotuote.fi. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

palvelemme henkilökohtaisesti

Verkkokaupassamme voit asioida kaikkialla ja vuorokauden ajasta riippumatta. Asiakaspalvelumme tavoitat chatissa, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai soittamalla meille palveluaikojen puitteissa. Toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti kaikkialle Suomeen. Aktiivinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että meillä on suuri määrä tyytyväisiä kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Tule tekemään laadukkaita valintoja kanssamme.

Luotettavaa kauppaa

33

Henkilökuntamme

Verkkokaupallamme on kasvot! Visa ja Mikael huolehtivat yhdessä, että asiakkaana saat luotettavaa ja sujuvaa palvelua asioidessa verkkokaupassamme. Haluamme, että ostokokemuksesi meillä olisi onnistunut.

Tervetuloa ostoksille talotuote.fi verkkokauppaan!

33Mikäli tarvitset apua tuotteissa tai tilauksissa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

asiakaspalvelu

Chat ma - to klo 9.30 - 15.30

Puhelin: 045 893 6866 ma, ti, to klo 10.00 - 14.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@talotuote.fi

Yhteydenottolomake


AsiakaskokemuksiaAsiakaspalaute


3

Asiakkaidemme antamaa palautetta

"Pakko sanoa tässä vaiheessa, erittäin hyvää ja nopeaa palvelua! Teette tästä talon rakentamisesta mukavan kokemuksen." - Omakotitalon rakentaja Vantaalta

"Tilasin 24. päivä ja jo tänään 26. päivä aamulla tavarat olivat minulla, aivan uskomatonta, mahtavaa, tästä ei juuri pysty parantamaan :-)" - Omakotitalon rakentaja Porvoosta

"Kiitos tästä toimituksesta ja kiitos muutenkin loisto palvelusta!" - Yritysasiakas Äkäslompolosta

Kiitämme kaikkia nykyisiä asiakkaitamme luottamuksesta! Toivotamme sinut myös tervetulleeksi asiakkaaksemme, siirry tilaamaan!

Uutiskirje

Liity uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tietoa uutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista. Halutessasi voit poistua postituslistalta klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi: