Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14vrk sisällä niiden saapumisesta, pois lukien tehdastilaus- tai mittatilaustuotteet, joilla rajoitettu palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Pakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä. Emme ota vastaan alle myyntierien palautuksia. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Asiakas vastaa kaikista palautuksesta muodostuneista kustannuksista.

Oletuksena hyvitämme hinnan tilauksessa käytetyllä maksutavalla.

Palautuksesta on aina otettava yhteyttä ensin Talotuote.fi:hin ohjeiden saamiseksi. Tuotteet palautetaan Talotuote.fi:n osoittamaan paikkaan. Sopimatta palautettuja tuotteita emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella.

  • Varastotuotteilla on täysi palautusoikeus, hyvityshinta 100%. Koskee tuotteita, joilla toimitusaika on tyypillisesti n. 1 - 3 arkipäivää. Palautus Suomen Talotuote Oy osoittamaan paikkaan.
  • Tehdastilauksissa palautusoikeus ja hyvityshinta määräytyy tehtaan / toimittajan ehtojen mukaisesti. Koskee tuotteita, joilla toimitusaika on tyypillisesti n. 5 - 10 arkipäivää tai sitä pidempi. Palautus asiakkaan kustannuksella annettujen ohjeiden mukaan.
  • Asiakasta varten räätälöityjä tai tilauksen mukaan valmistettuja tuotteita emme ota palautuksena vastaan.

Palautuslomakkeen voitte täyttää TÄSTÄ >>

Palautuksista voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostilla reklamaatio@talotuote.fi. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.