Usein kysytyt kysymykset liittyen tilauksien toimittamiseen

Kerromme aina tuotesivulla kunkin tuotteen arvioidun toimitusajan. Tyypillisin toimituaika varastotuotteillemme on n. 1 - 4 arkipäivää ja tilaustuotteilla n. 5 - 10 arkipäivää. Syrjäseuduille ja haja-asutusalueille toimitusaika voi olla pidempi kuljetusyhtiöiden harvennetusta jakelusta johtuen. Maksettuasi tilauksesi, saat tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi. *Tilauksen etenemistä voit seurata kirjautumalla omalle tilille. Merkkaamme toimituspäivän tilauksellesi sähköpostilla ''Tilauksesi on käsitelty ja lähdössä toimitukseen'

SÄHKÖPOSTITSE TILAUKSENI KERROTTIIN OLEVAN LÄHDÖSSÄ TOIMITUKSEEN, MIKSI TILAUKSENI EI SAAPUNUT?

Sähköpostiviesti "Tilauksesi on käsitelty ja lähdössä toimitukseen" lähetetään kun tilauksenne on valmis toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitusosoitteesta, syrjäseuduille ja haja-asutusalueille toimitusaika on pidempi. Sähköpostin "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" kohdasta löydätte lisätietoa toimitukseen liittyen. Toimituksessa päivämäärä kertoo milloin tilauksenne lähtee kuljetukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamasi tuotteet toimitukseen liittyen niin otathan meihin yhteyttä!

MITEN OSTAMANI TUOTTEET TOIMITETAAN?

Näet kassalla ostoskorin tuotteen/tuotteiden mahdolliset toimitustavat. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan suoraan kotiin tai työmaalle, jolloin toimitustapana ilmoitamme "Kotiintoimitus" tai ''Erillisrahti''. Muita käyttämiämme toimitustapoja on "Lähimpään noutopisteelle", jolloin tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi tai "Matkahuoltoon", jolloin tuotteet toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen noudettavaksi.