Akustiikka‪» Akustiikkateokset‪»

Konto Akustiikkateos Heksagon -300 sarja 30 kpl/pkt

Konto Akustiikkateos Heksagon -300 sarja 30 kpl/pkt

Konto Akustiikkateos Heksagon -300 sarja 30 kpl/pkt
Konto Akustiikkateos Heksagon -300 sarja 30 kpl/pkt

Hinta
330,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
Setti


Väri
Beige
Toimitusaika n. 1 - 4 arkipäivää (syrjäseuduille harvennettu jakelu)
Harmaa
Toimitusaika n. 1 - 4 arkipäivää (syrjäseuduille harvennettu jakelu)
Rosa
Toimitusaika n. 1 - 4 arkipäivää (syrjäseuduille harvennettu jakelu)


Toimitusaika n. 1 - 4 arkipäivää (syrjäseuduille harvennettu jakelu)

Lisäksi
Asennustarvikkeet
Henkel Kiinnitysteippi 19mm x 1,5m
+13,95 €


Valitse kaikki ominaisuudet.

Toimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Näyttävä akustiikkateos heksagon 300 -sarja

Konto Heksagon 300 -sarja. Sisusta tila rauhalliseksi upealla Konto acoustics Heksagon teoksella. Konto Heksagon akustiikkalevyt vaimentavat ääntä ja toimivat samalla tyylikkäänä sisustuselementtinä. Pakettiin sisältyy 30 kpl kuusikulmaisia Konto akustiikkalevyjä. Yhden palan halkaisija on 30 cm. Paketissa puolet paloista on 20 mm ja puolet 30 mm paksuja. Voit valita teoksen kolmesta eri värisävystä: Beige, Harmaa ja Rosa. Jokaisessa teoksessa on eri sävyjä valitsemastasi väristä.

heksagon 300 -sarjan lisätiedot

  • Sarjan koko: 30 kpl
  • Väri: Beige, Harmaa, Rosa
  • Raaka-aine: pintaturve 80% ja polyesteri 20%
  • Homehtumaton
  • Kiinnitys liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä seinään
  • Puhdistus voidaan suorittaa imuroimalla kevyesti käyttämällä imurissa pehmeää suutinta

konto akustiikkalevyt tuotetietoa

Konto akustiikkalevy ei ole vain äänenvaimentaja - se on lisäksi viehättävä ja mielenkiintoinen sisustuselementti, joka rikkoo sisustuksen siloisuutta ja tuo luonnollista viihtyisyyttä tilaan. Konto akustiikkalevyt on valmistettu pintaturpeesta. Materiaalina pintaturve mahdollistaa useita hyviä ominaisuuksia: leikattavuuden, hyvän kostaudensietokyvyn ja homehtumattomuuden, lämmöneristävyyden ja loistavan äänen absorbointikyvyn. Lisäksi Konto akustiikkalevyt ovat todistetusti terveellisiä ja keveydestään johtuen turvallisia ja helppoja kiinnittää. Luonnonmukaisesta materiaalista johtuen Konto akustiikkalevyjen pinnan tasaisuudessa saattaa olla pieniä eroja ja eri aikoina maalatut akustiikkalevysarjat voivat olla ominaisimmalta värisävyltään hieman erilaisia. Tämä kuitenkin vain lisää niiden omaa ilmettä ja luonnollisuutta, sekä elävöittää niiden pintaa.

Konto akustiikkalevyt käsitellään M1-luokitellulla maalilla

Pintaturpeesta valmistettu Konto akustiikkalevy on maalaamattomana pinnaltaan ruskeanharmaa. Ennen maalausta levyt vielä harjataan pinnastaan ja ilmapuhalletaan. Maalaus tehdään 4:stä eri suunnasta, jolla pyritään vielä kerran varmistamaan kaikkien partikkeileiden irtoamattomuus. Levyt maalataan vain näkyvältä pinnaltaan sekä reunoista. Konto akustiikkalevyt maalataan kertaalleen ja näin pyritään varmistamaan levyn parhaiden akustisten ominaisuuksien säilyvyys.

Akustiikkalevyjen asennus seinään 

Akustiikkalevyt voidaan asentaa liimaamalla seinään sopivaa asennusliimaa käyttäen. Liima levitetään akustiikkalevyn taustaan joko liimapuristimella tai liimalastalla joka kulmaan, reunoille ja keskelle. Tämän jälkeen levy kiinnitetään paikoilleen puristamalla levyä hetken, jonka jälkeen voidaan ote vapauttaa. Kiinnityspinta tulee olla puhdas, tasainen ja kuiva. Akustiikkalevyjen asennusliimaksi soveltuvat esimerkiksi:
  • 1022 Akustiikkalevyliima
  • 1050 paloturvallinen liima
  • Finntex-Tetrakem 1021 levy- ja laattaliima

Akustiikkalevyjen seinään asennus onnistuu myös kaksipuoleisella vahvalla asennusteipillä. Teippikiinnityksessä tulee huomioida akustiikkalevyn huokoinen pinta, suosittelemmekin teipin liimausta ensin akustiikkalevyyn yleisliimoilla ja annetaan kuivaa, jonka jälkeen levy voidaan kiinnittää seinään. Kiinnitä 4-5 cm teippiä levyn jokaiseen reunaan suojakuorineen ja painele se huolellisesti levyyn kiinni. Sen jälkeen poista teipin suojakuori ja kiinnitä levy seinään. Seinäpinnan tulee olla puhdas ja sileäpintainen.

(asennusliimat tai teipit myydään erikseen)

Akustiikkalevyn maalaaminen

Akustiikkalevyt voidaan maalata uudelleen, mikäli levyjen väri häiritsee tai halutaan vaihtaa levyjen väriä. Vesiohenteiset sisämaalit soveltuvat parhaiten maalaamiseen. Telalla tai pensselillä maalattaessa saattaa levyn pinta mennä "tukkoon", joka vaikuttaa levyn akustisiin ominaisuuksiin ja vaimennusteho saattaa heiketä. Ruiskumaalauksella tehtäessä levyn akustiset ominaisuudet säilyy parhaiten. Paikkamaalaus voidaan tehdä "töpöttämällä" esim. pumpulipuikolla maalia.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Noutopistepaketti alk. 7,95€ (Lähimpään noutopisteeseen)


Paksuus
20mm, 30mm


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Konton akustiikkalevyjen teippikiinnitys
Konton akustiikkalevyjen kiinnitys liimalla

Katso myösArtikkeli

Opas akustiikkalevyjen ja -taulujen ostoon

Akustoinnilla voidaan parantaa erilaisten tilojen viihtyisyyttä. Ääniaallot heijastuvat kovilta pinnoilta ja aiheuttavat epämiellyttävää kaikua. Mitä enemmän huoneessa on kovia seinä-, lattia- tai kattopintoja, sitä enemmän syntyy seisovia aaltoja, joka koetaan ikävänä meluna. Ko...