Sadevesijärjestelmän valinta


Vesikatto by Mikael K., 21.04.2022
Rännit ja asennustarvikkeet

Rainman sadevesijärjestelmä on kestävä valinta

Laadukkaan sadevesijärjestelmän tehtävä on huolehtia tehokkaasti sade- ja sulamisvesien keräämisestä katolta. Rännien tehtävänä on johtaa vedet hallitusti katolta alas ja edelleen pois perustusten läheisyydestä. Kotimainen Raiman sadevesijärjestelmä on toimiva, pitkäikäinen ja näyttävä ratkaisu tähän haasteeseen. Laadukkaat sileäksi muotoillut mutkat vähentävät tukkeumia ja antavat talollesi viimeistellyn ilmeen. Sadevesikourut sopivat hyvin niin teräs-, tiili-, kuin huopakatteenkin pariksi. Mittatarkkuutensa ansiosta rännien osat sopivat tiiviisti yhteen. Sadevesijärjestelmän asennus on helppoa, nopeaa ja onnistuu ilman erikoistyökaluja. Valitse talon väriin sopivat kourut ja syöksytorvet laajasta värivalikoimasta. Laadukkaat suomalaiset Rainman tuotteet saat meiltä edulliseen hintaan kotiin toimitettuna.

Laadukkaat rännit

Tilavan 125 mm halkaisijaltaan olevan sadevesikourun puolipyöreä muoto ja liukas pinta takaavat erinomaiset virtausominaisuudet. Pitkällisen kehitystyön tuloksena kotimainen Rainman sadevesijärjestelmä on helppo asentaa, se on kestävä, pitkäikäinen ja helposti huollettava tuote. Sadevesikourujen asennus on helppoa, nopeaa ja onnistuu ilman erikoistyökaluja. Valmiit asennussarjat ja liitososat helpottavat talon sadevesijärjestelmän suunnittelua ja asnnusta merkittävästi. Rainman sadevesijärjestelmä on parhaista materiaaleista valmistettu, eurostandardin mukainen sekä erittäin toimiva ja pitkäikäinen. Rännien materiaalina käytetään molemmin puolin Nova-pinnoitettua 0,6 mm vahvuista terästä. Kourut asennetaan erillisillä takatuellisilla säädettävillä kannakkeilla, joilla kourun asennuskulma saadaan helposti säädettyä oikeaksi katon kaltevuuden mukaan. Kourun puhtaanapito on erittäin helppoa kourun alle tulevien kannakkeiden ansiosta. Sadevesikourut voidaan liittää toisiinsa lukittavalla tiivisteellisellä kourun liitoskappaleella. Rainman laatuun voit luottaa, sillä sadevesijärjestelmällä on 15 vuoden takuu.

Rainman Sadevesikouru Rainman 125mm puolipyöreä
+
Tuotteet‪»Rakenna‪»Vesikatto‪»Rännit ja asennustarvikkeet‪»
Rainman Sadevesikouru Rainman 125mm puolipyöreä
alkaen 22,89 €
Puolipyöreä 125mm sadevesikouru, joka valmistetaan molemmin puolin Nova-pinnoitetusta 0,6mm vahvu...
(1)
Rainman Sadevesikourun kannakesarja Rainman säädettävä 4kpl
+
Tuotteet‪»Rakenna‪»Vesikatto‪»Rännit ja asennustarvikkeet‪»
Rainman Sadevesikourun kannakesarja Rainman säädettävä 4kpl
25,66 €
Ulkopuolinen kourukannake 125mm kourun asentamiseen. Yksi sarja riittää 3m kourun asentamiseen. S...
Rainman Alastulon mutkasarja Rainman + kiinnikkeet
+
Tuotteet‪»Rakenna‪»Vesikatto‪»Rännit ja asennustarvikkeet‪»
Rainman Alastulon mutkasarja Rainman + kiinnikkeet
60,58 €
Alastulon mutkasarja sisältää kaikki tarvittavat osat syöksyn alastulon asennukseen, lisäksi tarv...
(1)
Rainman Sadevesikourun liitospari Rainman 125mm
+
Tuotteet‪»Rakenna‪»Vesikatto‪»Rännit ja asennustarvikkeet‪»
Rainman Sadevesikourun liitospari Rainman 125mm
18,86 €
Vesikourun liitospari on tarkoitettu sadevesikourun 125mm liittämiseen ja jatkamiseen
(1)


Rännien asennus

Rännien asennuksessa voit säästää jopa tuhansia euroja. Rainman sadevesijärjestelmän asentaminen on helppoa ja nopeaa, eikä asennukseen tarvita erikoistyökaluja. Ennen asennustöihin ryhtymistä on hyvä huomioida muutama asia. Kuten monessa muussakin asiassa, pätee tässäkin vanha viisaus; hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Näin onnistut varmasti rännien asennuksessa. Nyrkkisääntönä rännien asennuksessa voidaan pitää seuraavia ohjeita, yhden kaadon ei tulisi olla yli 10 metriä ja yhtä syöksyputkea kohti ei tulisi olla yli 100 kattoneliötä. Tutustu huolellisesti alla oleviin asennusohjeisiin ennen asennustöiden aloittamista.

Asennusohje Rainman sadevesijärjestelmä.pdf

Rännit ja asennustarvikkeet

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Seinätikkaat on jokaisen rakennuksen vakiovaruste

Laadukkaat tikkaat takaavat turvallisuuden Meiltä löydät laadukkaat ja luotettavat palo-, poistumis- ja seinätikkaat hyvään hintaan! Kiinteäasenteinen seinätikas mahdollistaa turvallisen nousun talon vesikatolle. Hyvät tikkaat varmistavat turvallisen liikkumisen ja huoltotöiden ...

Lumiesteet jokaiselle katolle

Laadukkaat lumiesteet takaavat turvallisen asumisen Lumieste on nimensä mukaisesti tarkoitettu estämään katolta vaarallisesti putoavaa lunta. Sisäänkäyntien ja kulkuväylien kohdat sekä talvella käytettävät leikki- ja oleskelualueet tulee aina suojata katolta putoavalta lumelta j...