Koti toimistossa vai toimisto kotona?


Sisustus by Riitta V., 26.10.2022
Sähköpöydät ja sähköpöydän rungot Työtuolit Työpöydät, kirjoituspöydät Lipastot, Senkit

Onko sinun ongelmasi se, että viihdyt liian hyvin työpaikalla? Ainakin puolison mielestä monella saattaa olla tämä tilanne. Nykyään monet ovat kuitenkin joutuneet tai päässeet sisustamaan toimiston kotiinsa. Kun koronan myötä pyrittiin vähentämään ihmiskontakteja, monet työssä käyvät jäivät koteihinsa tekemään etätöitä. Kotitoimistona keittiönpöytä ei ehkä ole ergonomisesti paras paikka työskennellä, vaikka siinä monia etuja onkin. Kahvinkeitin ja jääkaappi vieressä ovat aika kiva lisä työtilaan, tosin niiden läheisyys ei pidemmän päälle ole terveyttä edistävä asia. Keskittyminenkin saattaa olla hankalaa, sillä keittiö on yleensä kodin asukkaiden ruuhkaisin kohtauspaikka. Entäs sitten makuuhuone? Töiden tuomista makuuhuoneeseen ei yleisesti suositella, sillä työ ja lepo olisi hyvä erottaa toisistaan selkeästi. On siis aika kalustaa kotiin kunnon työhuone, jossa sekä ergonomia, rauhallisuus että viihtyisyys mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Vähintään kunnollinen työpöytä ja -tuoli siellä makuuhuoneessakin tai olohuoneen nurkassa luovat paremmat edellytykset työskentelylle. Kotitoimistoon löydät meiltä myös kauniit sirot työpöydät, jotka sopivat hyvin kodin muuhun sisustukseen. Rajaamalla työpisteen esimerkikisi sermillä muusta tilasta työ ja vapaa-aika on helpompi erottaa toisistaan. Innon kekseliäs Chill Out -tilanjakaja toimii samalla pehmeän yleisvalon antajana. Jopa pelkkä isompikokoinen matto työpisteen alla voi toimia tilojen erottajana.

Kotitoimiston sisustuksella tehokkuutta etätyöhön

Työtuolit   Työpöydät, kirjoituspöydät   Tilanjakajat, vaaterekit   Matot

Oletko huomannut, että Talotuotteen mallistossa on laaja valikoima erilaisia laadukkaita ja tyylikkäitä toimistokalusteita? Säädettävät sähköpöydät mahdollistavat juuri oikean työskentelykorkeuden omien mittojesi mukaisesti. Voit hankkia meiltä myös pelkän pöydänrungon, ja asentaa siihen juuri mieleisesi pöytälevyn. Sähköpöydät mahdollistavat työskentelyn eri asennoissa. On terveellistä välillä työskennellä seisten. Jos olet sänkyyn sidottu, meiltä löydät sopivan overbed- tyyppisen pöydän työskentelyäsi helpottamaan. Työtuoleja meillä on kattava valikoima sekä kangas- että  keinonahkaverhoilulla. Oman lisänsä istumamukavuuteen tuovat pelituolit ja tasapainotuolit.


Inno Chill Out-I Lattiavalaisin / tilanjakaja
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Tilanjakajat, vaaterekit‪»
Inno Chill Out-I Lattiavalaisin / tilanjakaja
679,00 €
Inno Chill out-I lattiavalaisin / tilanjakaja

Valaistus suunnitellaan tilan toimintojen mukaan

Design-valaisimet   Akustiikkavalaisimet

Suomessa pimeä aika kestää kauan. Tilaan ja sen toimintoihin sopivalla valaistuksella tehostat työn tekemistä ja luot haluttua tunnelmaa. Mitä tarkempaa työtä teet, sitä enemmän valoa tarvitset. Hyvässä valaistuksessa ei muodostu epämiellyttäviä varjoja eikä häikäiseviä pintoja. Vältä myös suuria eroja valon voimakkuudessa, sillä ne rasittavat silmiä pitkän työpäivän kuluessa. Talotuote tarjoaa työtilasi valaistukseen mm. upeita designvalaisimia  Innoluxin, Sessakin ja Grönlundin valikoimasta. Softenin akustiikkavalaisimilla hoidat valaistuksen ja akustiikkaongelmat samalla kertaa!

Innolux Pasila seinävalaisin valkoinen 1 x max 35W
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Valaistus‪»Design-valaisimet‪»Seinävalaisimet‪»
Innolux Pasila seinävalaisin valkoinen 1 x max 35W
189,00 €
Muotokielessä pyrkimyksenä on terävien ja pyöreiden muotojen yhdistäminen modernilla tavalla.
Heti saatavilla
Soften BELLØ-akustiikkavalaisin, vaaleanharmaa
+
Tuotteet‪»Sisusta‪»Valaistus‪»Design-valaisimet‪»Kattovalaisimet‪»
Soften BELLØ-akustiikkavalaisin, vaaleanharmaa
616,00 €
BELLØ-valaisimen pyöreä muoto ja huopa materiaalina tuovat pehmeän tunnelman tilaan.
Heti saatavilla
Innolux Lokki 50 cm
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Valaistus‪»Design-valaisimet‪»Kattovalaisimet‪»
Innolux Lokki 50 cm
219,00 €
Yki Nummen suunnittelema Innolux Lokki valaisin on akryylistä valmistettujen valaisinten uranuurt...
Heti saatavilla
-10%
Grönlund Banker Lux-pöytävalaisin valkoinen
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Valaistus‪»Design-valaisimet‪»Pöytävalaisimet‪»
Grönlund Banker Lux-pöytävalaisin valkoinen
Tarjoushinta 215,10 €
Perinteinen pankkiirivalaisin on saanut uuden ilmeen. Valaisimen kupu on metallia, jonka kuparinv...
Heti saatavilla

Järjestys säilyy sopivilla säilytyskalusteilla

Lajittelujärjestelmät ja paperikorit   Hyllyköt, hyllyt

Usein työpöytä täyttyy paperipinoista, kansioista ja kaikenlaisesta sälästä, jota ei voi heittää pois, mutta jota tarvitaan mieluiten käden ulottuvilla. Sitä varten kannattaa hankkia seinähyllyjä, kirjahyllyjä tai pyörillä kulkevia lokerikoita, joissa tavarat ovat selkeästi näkyvissä ja helposti saatavilla. Myös työhuone tarvii siivousta säännöllisesti. Työpisteelle kerääntyy helposti kahvimukeja, roskapapereita ja poisheitettävää paperia ja pahvia. Muista siis myös riittävän iso ja tilaan sopiva roskakori sekä lajitteluastiat ainakin pahville ja paperille. Vaatteiden säilytystä varten kannattaa hankkia naulakoita tai rekki, johon vieraidenkin on mukava ripustaa ulkovaatteensa.Inno G-line paperikori mustaksi perforoitu teräs
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Koukut, naulakot, hyllyt‪»Lajittelujärjestelmät ja paperikorit‪»
Inno G-line paperikori mustaksi perforoitu teräs
alkaen 99,95 €
Tyylikkään yksikertainen paperikori, jonka pinta on mustaksi epoksoitu perforoitu teräs.
Inno Cruiser lajittelujärjestelmä
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Koukut, naulakot, hyllyt‪»Lajittelujärjestelmät ja paperikorit‪»
Inno Cruiser lajittelujärjestelmä
67,95 €
Cruiser on käyttäjäystävällinen jätteiden lajittelujärjestelmä, joka on suunniteltu ja kehitetty ...
Heti saatavilla

Tuomalla luontoa ja pehmeyttä sisälle vähennät stressiä

Akustiikkataulut   Tapetit

Pelkät työn tekemiseen soveltuvat kalusteet ratkaisevat jo monta ongelmaa, mutta kotitoimiston sisustuksella teet siitä entistä miellyttävämmän paikan. Työhuoneen sisustaminen kannattaa, sillä vietät siellä aika suuren osan elämästäsi. Miksipä sitten et panostaisi hieman myös kalusteiden ja valaistuksen lisäksi seinäpintoihin, tekstiileihin ja akustiikkaan? Ethän unohda myöskään viherkasveja? Luonnon tuominen sisätiloihin vähentää tutkitusti ihmisen kokemaa stressiä. Kasvit myös parantavat huoneilmaa sitomalla hiilidioksidia ja tuottamalla happea. Pelkkä näköala kohti metsään voi sekin jo olla iso ilo ja keskittymistä lisäävä tekijä. Tämä kannattaa ottaa huomioon kalusteiden sijoittelussa. Jos näköaloja ei ole saatavilla, eikä viherpeukaloakaan löydy, asiaan tuo helpotuksen Talotuotteen luontoaiheiset turveakustiikkalevyt. Mallistosta löydät varmasti itsellesi mieluisan aiheen, jota katsellessa mieli rauhoittuu. Ja mikä parasta, samalla parannat toimiston akustiikkaa, joka sekin luo paremmat edellytykset työn tekemiseen. Voit myös teettää akustiikkataulun omasta kuvastasi.

Toinen vaihtoehto seinien sisustamiseen on niiden tapetoiminen. Huikean kauniit luontoaiheiset kuosit tai rauhoittavan selkeät graafiset tai yksiväriset tapetit löydät Talotuotteen tapetit -osiosta. Myös räväkkäämpään makuun sopivia tapetteja löytyy valikoimista, jos pyrkimyksesi on tuoda tilaan menoa ja energiaa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään rohkeampaa tapettia ainoastaan yhdellä seinällä tehosteena, ettei tilan tunnelmasta tule liian levoton. Kaivattua pehmeyttä elämään saat hankkimalla tilaan sopivia mattoja. Näitä löydät Talotuotteen Kodin sisustus -osiosta. Jos tarvitset apua kalusteiden valinnassa, ota yhteyttä ystävälliseen ja osaavaan asiakaspalveluumme!

Konto Teetä akustiikkataulu omasta valokuvasta
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Akustiikka‪»Akustiikkataulut omasta valokuvasta‪»
Konto Teetä akustiikkataulu omasta valokuvasta
alkaen 69,95 €
Onko sinulla valokuva, jonka haluaisit ikuistaa tauluksi? Teetä omasta kuvasta akustiikkataulu.
(2)
Heti saatavilla
SUO acoustics Akustiikkalevy SUO Sänkipelto keltainen 60 x 60cm
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Akustiikka‪»Graafiset Akustiikkataulut‪»
SUO acoustics Akustiikkalevy SUO Sänkipelto keltainen 60 x 60cm
89,95 €
SUO acousticsin Sänkipeltokuosi on saanut idean suomalaisesta luonnosta
Heti saatavilla
Boråstapeter Tapetti Romans 1768
+
 
Tuotteet‪»Sisusta‪»Tapetit‪»Scandinavian Designers II‪»
Boråstapeter Tapetti Romans 1768
97,90 €
Ilmava lehtikuosi, pohjautuu Viola Grånsenin vuonna 1964 tekemiin alkuperäisiin tekstiililuonnoks...
Sähköpöydät ja sähköpöydän rungot   Työtuolit   Työpöydät, kirjoituspöydät

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Evella akustiikkalevyt - akustoi kauniisti

Akustiset rimalevyt ovat huoneakustiikan parantamiseen tarkoitettuja paneelilevyjä, jotka on suunniteltu vaimentamaan ääntä ja vähentämään kaikua tiloissa. Paneelit voidaan asentaa seinille tai kattoon, ja niiden avulla voidaan parantaa tilan äänimaailmaa ja vähentää äänen kaikum...

Laadukkaita säilytysratkaisuja - tavarat löytävät paikkansa

SÄILYTYSKALUSTEET Kaipaatko ideoita ja ratkaisuja kodin säilytykseen? Säilytyskalusteet ovat yksi tärkeimmistä asioista kodin arjen sujuvuudessa. Kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, helpottaa se arjessa toimimista. Hyvin suunniteltu säilytystila tai säilytysratkaisut ovat...

Näin sisustat leikkejä ja aikaa kestävän lastenhuoneen

Kun perheeseen liittyy pikkuväkeä, alkavat ajatukset askarrella lasta varten tehtävissä hankinnoissa. Pieni vauva pärjää pitkälle hellyydellä ja hoivalla, mutta lapsen kasvaessa täytyy kotiin hankkia lapselle sopivia kalusteita. Jossain vaiheessa tulee ajankohtaiseksi sisustaa la...