Puutarhakalusteet‪» Säilytysarkut, pehmusteet ja muut tarvikkeet‪»

Varax Säilytysarkku, musta

Varax Säilytysarkku, musta


Hinta
189,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus
Varax säilytysarkku

Säilytysarkku on valmistettu mustaksi käsitellystä männystä ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Se on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat lisää säilytystilaa kodissaan tai haluavat pitää ympäristön siistimpänä ja järjestyksessä. Säilytysarkun mitat ovat 117 x 46 x 58 cm, ja se on tarpeeksi iso sisältämään kaikki tarvittavat tavarat. Säilytysarkku on myös monikäyttöinen ja sen voi käyttää myös varapöytänä. Se on helppo puhdistaa ja se sopii mihin tahansa ympäristöön. Se on myös kevyt ja helppo siirtää paikasta toiseen.

Säilytysarkku on kestävä ja luotettava valinta, joka tarjoaa pitkäikäisen suojan tavaroille. Se on myös loistava valinta niille, jotka haluavat lisätä sisustukseen mustaa väriä.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Artikkeli

Tee terassistasi entistä miellyttävämpi paikka viettää aikaa!

Terassista uusi olohuone Rakastatko viettää aikaa ulkona? Puutarhakalusteilla voit luoda omannäköisesi ympäristön nauttia ulkoilmasta. Erityisesti pihakeinut, terassi- ja puutarhatuolit, aurinkotuolit, säilytysarkut ja riippumatot ovat suosittuja kalusteita, jotka auttavat luomaa...