Lämmitys‪» Lämpökeskukset‪»

Danfoss Kaukolämpökeskus Akva Lux VX2 PTC

Danfoss Kaukolämpökeskus Akva Lux VX2 PTC

Danfoss Kaukolämpökeskus Akva Lux VX2 PTC

Hinta
2 995,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Kaukolämpökeskus Akva Lux VX2 PTC

Lämmönjakokeskus pientalojen kaukolämmitykseen. Akva Lux VX2 PTC on kaksipiirinen seinälle asennettava pientalon lämmönjakokeskus sopii patteri- ja lattialämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen. 

Kaukolämmitys on energiaa ja ympäristöä säästävä suomalaisten taaja­mien lämmitysmuoto. Loppukäyttäjälle se on vaivatonta ja huoletonta. Kaksipiirinen Akva Lux VX -lämmönjakokeskus on suunniteltu pientalojen liittämiseksi kaukolämpöön ja se soveltuu patteri- ja lattialämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen. Se on helppo asentaa ja käyttää. Laite sopii sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Akva Lux VX takaa tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan sekä lämpimän käyttöveden.

Lämmitys

Lämmitysjärjestelmää säädetään lämmönjakokeskuksen ECL 110 -elektronisella säätölaitteella. Säätölaite ohjaa säätöventtiiliä ulkolämpötilan mukaan niin, että kiinteistössä säilyy haluttu huonelämpötila. Lämmityksen kiertovesipumppu kierrättää lämmintä vettä lämmönsiirtimen ja lämmitysjärjestelmän läpi.

Lämmin käyttövesi

Vedenlämmitysosa Akva Lux VX -läm­mönjako­keskuksessa koostuu lämmönsiirtimestä ja sisäänrakennetusta säätölaitteesta. Lämmintä käyttövettä säädetään sekä paineohjautuvan säätölaitteen että termostaatin avulla. Paineohjautuvassa PTC- säätölaiteessa on integroitu paine-erosäädin. Lämmintä vettä käytettäessä lämpötilaa säädetään sisäänrakennetulla termostaattisella komponentilla. Näillä säädöillä tavoitetaan tarkka ja tasainen käyttöveden lämpötila.

Varusteet 

Akva Lux VX -lämmönjakokeskuksen vakiovarusteet: mm. ECL 110 -elektroninen säätölaite, PTC-säätölaite paine-erosäätimellä, muut säätökomponentit, lämmönsiirtimet, lämmityksen kiertovesipumppu, peltinen suojakotelo, pistotulppa sähkökytkentään, sulkuventtiilit, painemittarit ja paisunta-astia. Keskus voidaan varustaa käyttöveden kiertovesipumpulla.

Asennus

Akva Lux VX -lämmönjakokeskus on helppo ja nopea asentaa. Putkisto liitetään kaukolämpö-, lämmitys- ja käyttö­vesiverkostoihin. Akva Lux VX -lämmönjakokeskuksen putkikytkennät voidaan tehdä valinnaisesti joko ylös- tai alaspäin. Keskus kytketään sähköverkkoon pistotulpalla.

Takuu

Akva Lux VX -lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimillä ja lämmityksen kiertovesipumpulla on 5 vuoden takuu kaukolämpökäytössä kotimaassa. Muilla komponenteilla on 2 vuoden takuu.

Ulkomitat ilman suojakoteloa:

  • ​Korkeus 730 mm
  • Leveys 530 mm
  • Syvyys 360 mm
  • Paino 52 KG

Suojakotelon mitat:

  • Korkeus 780 mm
  • Leveys 550 mm
  • Syvyys 381 mm

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Toimitus perille asti alk. 12,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki