Paisunta-astiat, painesäiliöt‪»

Xylem Kalvopainesäiliö-yhdistelmä 50litraa U/S 50 R

Xylem Kalvopainesäiliö-yhdistelmä 50litraa U/S 50 R


Hinta
649,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Kalvopainesäiliö-yhdistelmä RST 50L 

Säiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen tilavuus on 50l, säiliön kumipussi on vaihdettavissa. Yhdistelmä sisältää Hydrotube-painevesisäiliön, painekytkimen, painemittarin, takaiskuventtiilin, sulkuventtiilin, muoviputkiliittimen, taipuisan teräsletkun sekä tarvittavat yhteet.

Hydrotube-painevesisäiliö on täydellinen ratkaisu kotisi tai yrityksesi painevesisäiliöksi. Se on valmistettu kestävästä teräksestä ja sisältää laadukkaan EPDM-kumipussin, joka on tarkoitettu juomaveden säilyttämiseen. Kumipussi on helppo irrottaa puhdistusta tai vaihtoa varten liitäntäpään laipan irrottamalla. Säiliössä on säädettävä esipaine välillä 1-5 baaria ja tarvittaessa esipaine voidaan säätää ilmaventtiilistä. Pääsääntönä on kuitenkin se, että esipaine on 0,2 baaria korkeampi kuin pumpun käynnistyspaine, mikä takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Hydrotube-painevesisäiliö tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tapan säilyttää vettä ja se on täydellinen ratkaisu kaikkiin vesivarastointitarpeisiisi.

Hydrotube-säiliössä on säädettävä esipaine välillä 1-5 bar, jonka ansiosta hyötyvesimäärä pysyy vakaana. Säiliö tarjoaa jopa 2-3 kertaa suuremman hyötyvesimäärän verrattuna tavanomaiseen painesäiliöön. Tämä johtuu joustavasta kumipussista, joka säilyttää esipaineen vakaana. Hydrotubessa vesi on aina raikasta, säiliön vesi vaihtuu lähes kokonaan ennen pumpun käynnistystä.

Säiliö on myös helppo huoltaa, sillä kumipussi on irrotettavissa puhdistusta tai vaihtoa varten. Kalvopainesäiliö ei ”hikoile”, koska kumipussin ansiosta vesi ei ole kosketuksissa säiliön ulkokuoreen. Painevesisäiliössä ei tapahdu vedessä olevan raudan saostumista, koska vesi ei joudu kosketukseen ilmassa olevan hapen kanssa. Säiliöitä voidaan yhdistää sarjaan, jolloin saadaan suurempi vesivarasto.

Hydrotube-painesäiliön tekniset tiedot

  • Enimmäiskäyttöpaine 10 bar
  • Halkaisija 72 mm
  • Korkeus 56 mm
  • Tilavuus 50 l
  • Korkein sallittu lämpötila +100°C
  • Tuloyhde R1”, paineyhde R1”
Huom! Painesäiliössä oleva esipaine on tarkistettava, ja tarvittaessa lisättävä, 3-4 kertaa vuodessa. Esipainetta ei saa päästää pois painevesisäiliöstä.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Toimitus perille asti alk. 12,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myös