Olikos Naulakot


Olikos Naulakot Oy on perustettu vuonna 1995. Toimitilamme ovat alusta lähtien sijainneet Muuramessa. Valikoituneet alihankkijamme toimivat pääosin Muuramen ja Jyväskylän alueella. Tänä päivänä Muuramessa sijaitsevalla tehtaalla työskentelee motivoitunut ammattilaisten joukko, joka vastaa alati kasvaviin säilytyksen haasteisiin ratkaisten kunkin asiakkaan tilannekohtaisen tarpeen.

Olikos naulakoiden tuotevalikoima kattaa seinänaulakot, koukustot, kenkätelineet, pystynaulakot. Tuotteidemme tekninen toteutus ja sisustuksellinen näkemys innovatiivisella tavalla yhdistettynä tuovat kiinnostavia ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen, riippumatta siitä, onko säilytettäviä tuotteita yksi vai tuhat. Valikoimastamme löydät sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

Laadukkaat ja kestävä Olikos naulakot soveltuvat yhtä hyvin niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Määrätietoisen työn tuloksena tuotteisto on laajentunut kattavaksi kokoelmaksi tuotteita koteihin, kouluihin, toimistoihin ja päiväkoteihin.www.olikos.fi

Tuotemerkin kaikki tuotteet