EcoFurn


Ekologiset puutuotteet luonnosta

EcoFurn® yhdistää vuosikymmenten kokemuksen puukäsityöstä tuoreeseen skandinaaviseen muotoiluun. Tämän seurauksena olemme luoneet tuotteita, jotka ovat iloa silmälle, mutta myös kestäviä ja ilmastoystävällisiä.

Materiaalit

EcoFurn® -tuotteet on valmistettu pohjolassa kasvaneesta massiivipuusta. Herkkien sademetsien raaka-aineita emme käytä lainkaan. Ostamme puuta vain hoidetuista metsistä ja lähteistä, joilla on joko FSC-sertifikaatti tai jotka voivat määrittää meille toimitetun puumateriaalin korjuupaikan tarkan sijainnin. Pohjoismaisen puun lisäksi käytämme hamppuköyttä ja joihinkin esineisiin metallisia heloja. Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti osina olevissa pakkauksia, jotta voidaan minimoida pakkausmateriaalin ja kuljetukseen vaadittavan tilan tarve. Käytössämme oleva pakkausmateriaali on aina kierrätettävää, ellei ole erityisiä olosuhteita (esim. rahtisääntöjä ja -määräyksiä), jotka estävät näiden käytön.

Suunnittelu

Oman tuotekehityksemme lisäksi käytämme ulkopuolisia ammattisuunnittelijoita. Suunnittelumme lähtökohtana on kestävä kehitys, tuotteiden kestävyys ja korjattavuus sekä kierrätettävyys. Jos uusi tuoteideamme ei täyttäisi näitä standardeja, emme aloittaisi sen tuotantoa. Meitä inspiroi Suomen raikas luonto – tuhannet järvet, metsät ja ainutlaatuinen rauhallisuus. Kaikki tämä luo maagisen ilmapiirin uusille ideoille. Vaihtuvat vuodenajat tarjoavat myös luonnollisen testiympäristön tuotteillemme.

Tuotanto

Tämä kestävän kehityksen toimintamalli ja luonnon kunnioittaminen on alusta alkaen ollut tuotantomme ydin. Tuotteemme ovat 100- prosenttisesti kierrätettäviä, eikä jätteitä jää luontoon. Olemme investoineet vuosien aikana tehtaamme laajentamiseen ja tuotantokalustoon. Korkeatasoisilla prosessitekniikoilla ja toimintaympäristöillä meillä on myös mahdollisimman ympäristöystävälliset tuotantolaitokset.

Käytämme kaiken puun tehtaallamme. Tuotantoprosessimme käyttää kaiken puun tehokkaasti: sahausjämät muutamme briketeiksi, jopa sahanpurun pelleteiksi, joita molempia voidaan käyttää lämmitykseen.

Olemme vahvasti sitä mieltä, että palaamme muovista puuhun. Missiomme on valmistaa puutuotteita niin hyvin, että kuluttajat suosivat niitä myös muiden ominaisuuksiensa, ei pelkästään ekologian, vuoksi. Ilmastotietoiset valinnat voivat olla usein myös käytännöllisiä. Kannustamme kuluttajia suosimaan kestävyyttä ja tuotteiden korjattavuutta.

Tavoittee­mme

Ilmastonmuutos, muovisaaste, ympäristön kemiallinen saastutus sekä elintarvikkeiden riittävyys ja puhtaus ovat aikamme suurimpia ympäristöhaasteita. Emme halua lisätä näitä ongelmia toimillamme. Haluamme olla osa ratkaisua.Tuotemerkin kaikki tuotteet