Hietakari


Hietakari on suomalainen vuonna 1993 perustettu suihkukalusteita valmistava yritys. Yrityksen laajasta valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät suihkuseinät, suihkunurkat, tilanjakajat ja suihkuovet. Laajaan vakiovalikoimaan perustuvan massakustomoinnin ansiosta löydät Hietakarin tuotteista oikean ratkaisun juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Kotimaista toimitusvarmuutta 30 vuoden kokemuksella

Hietakari on valmistanut tilanjakoratkaisuja jo kolmen vuosikymmenen ajan. Valmistamme noin satatuhatta erilaista ratkaisua vuosittain.

Parasta laatua 20 vuoden takuulla

Kaikki tuotteemme testataan omassa testilaboratoriossamme kriteereillä, jotka ylittävät yleiseurooppalaiset CE-vaatimukset. Valtaosalla valikoimaamme on 20 vuoden takuu.

Turvallinen valinta Crantih™ turvalasilla

Kaikki tuotteemme valmistetaan karkaistusta turvalasista. Cranith™ -turvalasilla on särkymättömyystakuu (katso tarkat takuuehdot toimitusehdoistamme). Tilauksesta tuote voidaan valmistuksen yhteydessä myös käsitellä erityisellä likaa ja kalkkijäämiä hylkivällä Cranith™ -pinnoitteella.

Markkinoiden laajin vakiovalikoima

Valikoimamme koostuu yli viidestäsadasta valmiista tilanjakoratkaisusta suihkuun, saunaan ja kodin muihin tiloihin. Jokaisella ratkaisulla on useita väri- ja kokovaihtoehtoja. Valtaosa valikoimastamme voidaan lisäksi valmistaa mittojen mukaan tai varustaa erilaisilla lisävarusteilla.

Viimeisimmät sisustustrendit huomioiden

Tuotekehityksemme seuraa tiiviisti sisustustrendejä.

Tuotemerkin kaikki tuotteet