Tee terassistasi entistä miellyttävämpi paikka viettää aikaa!


Pihanrakennus by Talotuote, 3.4.2023

Terassista uusi olohuone

Rakastatko viettää aikaa ulkona? Puutarhakalusteilla voit luoda omannäköisesi ympäristön nauttia ulkoilmasta. Erityisesti pihakeinut, terassi- ja puutarhatuolitsäilytysarkut ovat suosittuja kalusteita, jotka auttavat luomaan rentouttavan ja mukavan ulkotilan. Talotuote on erinomainen valinta puutarhakalusteiden ostoon monista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on nopea ja luotettava toimitus.

Meiltä löydät laajan valikoiman puutarhakalusteita eri tyyleissä ja hinnoissa, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat kalusteet. Tarjoamme myös säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden avulla voit säästää vieläkin enemmän.

Tässä artikkelissa esitellään laadukkaita tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Varax ja Tammiston Puu, sekä EcoFurn.

Varax on suomalainen yritys

Varax on Pohjanmaalainen yritys, jonka kotipaikka on Ähtävä. Varax merkitsee trendien, muotojen ja värien hallintaan perustuvaa toimivuutta kodin ja puutarhan kalustamisessa sekä pihojen ja julkisten tilojen rakentamisessa.

Varax on erikoistunut laadukkaiden pihakalusteiden valmistukseen. Yrityksen valikoima sisältää monenlaisia kalusteita, kuten pihakeinut, terassi- ja puutarhatuolit, säilytysarkut. Varaxin pihakeinut ovat erityisen suosittuja, sillä ne ovat erittäin kestäviä ja säänkestäviä. Varaxin keinut ovat saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, joten ne sopivat hyvin erilaisiin pihaympäristöihin.Ekologiset puutuotteet luonnosta

EcoFurn on pohjoisessa kasvaneesta massiivipuusta valmistettujen tuotteiden brändi, joka käyttää vain hoidettuja metsiä ja lähteitä, joilla on FSC-sertifikaatti tai jotka voivat määrittää toimitetun puumateriaalin korjuupaikan tarkan sijainnin. Lisäksi brändi käyttää hamppuköyttä ja metallisia heloja joissain esineissään. Tuotteet toimitetaan osina pakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätettävästä materiaalista, ja yritys on investoinut vuosien aikana laajentumiseen ja tuotantokalustoon, joka käyttää kaiken puun tehokkaasti. Voit tutusta koko EcoFurn-valikoimaamme täältä.

EcoFurn-brändin tavoitteena on valmistaa kestäviä ja korjattavia tuotteita, jotka ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja eivät jätä jätettä luontoon. Brändi kannustaa kuluttajia suosimaan kestävyyttä ja tuotteiden korjattavuutta osana ilmastonmuutoksen ja ympäristön kemiallisen saastumisen torjuntaa. 


EcoFurn Granny Mänty käsittelemätön
+
 
EcoFurn Granny Mänty käsittelemätön
87,00 €
Heti saatavilla
EcoFurn Ekotuoli Tervaleppä öljytty greige
+
 
EcoFurn Ekotuoli Tervaleppä öljytty greige
107,00 €
UUTUUS! Ekotuoli Tervaleppä öljytty greige.
Heti saatavilla
-19%
EcoFurn Ekotuoli Mänty harmaa öljytty
+
 
EcoFurn Ekotuoli Mänty harmaa öljytty
Kampanjahinta 87,20 €
Mäntypuun (Pinus sylvestris) luonnollinen, ainutlaatuinen kuviointi kuultaa kauniisti puuöljyn lä...
Heti saatavilla

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Yhteistyössä Talotuote x Villa Vartija - Green Land Garden aitaelementit

Asiakkaamme Hämeenlinnasta päätyi aitaamaan näyttävän terassinsa Green Land Gardenin aitaelementeillä. Alla asiakkaan ajatuksia aitaelementeistä, asennuksesta, sekä meistä! Villa Vartijan Instagram-tililtä löydät lisää kuvia terassista, sekä paljon muita hyviä ideoita. Mitk...

Aitaelementeillä helppoutta pihan rakentamiseen

Usein pihalla ilmenee tarve aidata alueita. Joko koko piha halutaan aidata merkkinä omasta reviiristä tai oman turvallisuuden vuoksi, tai pihan eri alueet, kuten terassi tai oleskelualue halutaan erottaa muusta alueesta. Korkeuserot, jotka aiheuttavat turvallisuusriskin, voidaan ...