Vesikatto‪» Rännit ja asennustarvikkeet‪»

Rainman Vedenkerääjä Rainman Ø100mm

Rainman Vedenkerääjä Rainman Ø100mm

Rainman Vedenkerääjä Rainman Ø100mm
Rainman Vedenkerääjä Rainman Ø100mm
Rainman Vedenkerääjä Rainman Ø100mm

Hinta
114,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Musta RR33
Toimitusaika arviolta 5 - 10 vrk.
Tummanharmaa RR23
Toimitusaika arviolta 5 - 10 vrk.
Tummanruskea RR32
Toimitusaika arviolta 5 - 10 vrk.
Valkoinen RR20
Toimitusaika arviolta 5 - 10 vrk.Valitse kaikki ominaisuudet.

Toimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Arviolta 5 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Tuotteen kuvaus

Rainman vedenkerääjä Ø100mm

Suomalaisen Rainmanin suunnittelema ja valmistama vedenkerääjä Ø100mm mahdollistaa sadeveden hyötykäytön; rännirosvo kerää kasteluveden talteen ohjaamalla sen avattavan läppänsä kanssa tynnyriin. Se sopii messinkisen letkunipan avulla pyöreisiin Ø100mm syöksytorviin. Letkunipa on yhteensopiva ¾ tuuman (21mm) letkun kanssa.

Vesirosvolla voidaan kerätä sadevettä hyötykäyttöön. Esim. puutarhan hoidossa seisoneen veden on todettu olevan kasveille vesijohtovettä paremmin soveltuvaa. Puhdasta vettä säästyy ja vältytään hyötykäyttöön kerätyn sadeveden osalta vesi- ja jätevesimaksuilta.

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Sadevedenkerääjän kyljessä on liitin halkaisijaltaan 21mm puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan puutarhaletku sekä mahdollisesti hana. Kovalla sateella ei kaikki vesi mahdu tulemaan lävitse, vaan silloin osa vedestä tulee alas normaalisti syöksytorven alaosasta.

Rainman vedenkerääjän etuja

  • Vesiastia voi sijaita siellä missä vettä tarvitaan, eikä vettä tarvitse kantaa kaukaa. Vesiastian yläpinnan tulee kuitenkin sijaita vesirosvon alapuolella, jotta vesirosvo voi toimia.
  • Vesiastian täyttyessä kauempana sijaitseva astia ei valuta ylitulvivaa vettä rakennuksen viereen.
  • Perinteisessä "läppämallisessa" rosvossa usein esiintyvää seinän kastelevia "roiskeita" ei synny.
  • Tehokas keräämää vettä.
  • Avattavan tarkastusluukun ansiosta helposti puhdistettava.
  • Kun vesirosvo asennetaan alastuloon, on sadevesijärjestelmän mitoituksessa otettava huomioon, että se rajoittaa alastulon vedenkuljetuskyvyn noin puoleen.

Pakkaus sisältää

  • 1 kpl vedenkerääjä Ø100mm
  • Liitin halkaisijaltaan 21mm puutarhaletkulle

Kotimainen Rainman valmistaa sadevesijärjestelmiä ja muita kattoturvatuotteita rautaisella kokemuksella avuinaan alan parhaat ammattilaiset ja markkinoiden parhaat materiaalit. Tuotteiden valmistuksessa Nesco-tehtaalla Orimattilassa käytetään apuna uusinta tuotantoteknologiaa. Tuotteet on suunniteltu kestäviksi ja toimiviksi: materiaalivalinnat on tehty pitkäikäisyyttä ajatellen ja hyvin yhteen sopivat osat tekevät tuotteista helppoja asentaa. Tyylikäs muotoilu myös antaa talollesi huolitellun ilmeen.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Artikkeli

Sadevesijärjestelmän valinta

Rainman sadevesijärjestelmä on kestävä valinta Laadukkaan sadevesijärjestelmän tehtävä on huolehtia tehokkaasti sade- ja sulamisvesien keräämisestä katolta. Rännien tehtävänä on johtaa vedet hallitusti katolta alas ja edelleen pois perustusten läheisyydestä. Kotimainen Raiman sa...