Yhteistyössä Talotuote x Villa Vartija - Green Land Garden aitaelementit


by Talotuote, 8.8.2023

Asiakkaamme Hämeenlinnasta päätyi aitaamaan näyttävän terassinsa Green Land Gardenin aitaelementeillä. Alla asiakkaan ajatuksia aitaelementeistä, asennuksesta, sekä meistä! Villa Vartijan Instagram-tililtä löydät lisää kuvia terassista, sekä paljon muita hyviä ideoita.

Mitkä olivat ensivaikutelmat yrityksestämme ja tuotteesta?

Talotuote oli yrityksenä uusi tuttavuus ja tuotevalikoiman suuruus sekä monipuolisuus yllätti positiivisesti. Tuote vaikutti heti todella kiinnostavalta ja elementtien edullisuus mittatilaustuotteisiin verrattuna oli oikein mukava yllätys!

Mikä sai sinut kiinnostumaan näistä aitaelementeistä?

Meillä oli etsinnässä mustat pinnakaiteet ja yritin etsiä piha-aitamme tyylistä teräksistä kaidetta kunnes nämä alumiiniset tulivat netissä vastaan. En ollut edes tajunnut että alumiinistakin valmistettuja pinnakaiteita on saatavilla ja yllätti että keveydestään huolimatta ne saadaan kiinnitettyä niin tukevasti että täyttävät Suomen tiukat rakennusmääräykset vaikka tiputusta olisi reippaasti.

Kuinka hyvin tuote vastasi odotuksia? Mikä ylitti odotukset ja mikä ehkä jäi vajaaksi?

Tuote yllätti positiivisesti. Kaiteet oli todella kevyitä ja helppoja käsitellä, elementit ja tolpat sai helposti lyhennettyä tarpeelliseen mittaan ja myös meidän ei niin standardimitoituksella tehtyihin terassin kulmiinkin saatiin kaiteet asennettua kauniisti. Toiseen reunaan terassia jäi vähän turhan kapea pätkä ja se kohta on hieman heiluva, meillä se ei kuitenkaan haittaa kun siinä on sohva edessä ja tässä on syynä oma tyhmyys kun jätettiin viimeinen pätkä vähän turhan lyhyeksi.

Alumiininen aitaelementti

Miten kuvailisit tuotteen laadullisia ominaisuuksia ja kestävyyttä?

Tuote ja asennusosat oli laadukkaita ja maalipinta virheetön.

Kuvaile hieman tuotteiden asennusvaihetta, oliko se helppoa, vaatiiko ''ammattitaitoa''?

Ei tosiaan tarvitse olla ammattilainen, asennus onnistuu helposti itse ja työkaluina tarvittiin vain pistosaha oikeanlaisella terällä sekä porakone. Mitoituksessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, reunoihin ei kannata jättää liian lyhyitä palasia.

Millainen oli kokemus asioida kanssamme? Miten asiakaspalvelu ja kommunikaatio sujui?

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja vastauksia saa instagraminkin kautta nopeasti 

Oliko tilausprosessi selkeä ja helppo?

Tilaaminen oli todella helppoa. Suosittelen piirtämään kaiteen paperille, etenkin jos on monikulmaisesta kyse niin on helpompi laskea tarvittavien elementtien, tolppien ja kiinnikkeiden määrä  Kannattaa myös huomioida että tolpan voi kiinnittää suoraan seinäänkin näillä kiinnikkeillä.

Miten arvioit toimitusajan ja toimituksen sujuvuuden?

Toimitusaika oli supernopea, tilasin elementit maanantai-iltana ja tuotteet oli perillä keskiviikkona.

Pinnakaide

Oliko hinnan ja laadun suhde kilpailukykyinen?

Hinta/laatusuhde oli loistava. Yllättävästi isompia nettikauppoja edullisemmat hinnat ja isoina plussina huomattavasti parempi asiakaspalvelu sekä nopeampi toimitus!

Olisitko valmis suosittelemaan meitä ja tuotteitamme muille? Miksi?

Ehdottomasti suosittelen niin yritystä kuin tuotetta ja jatkossa tsekkaan aina ekana talotuotteen valikoiman, on etsinnässä sitten sisustus- tai pihatuote 

Onko jotain muuta sanottavaa tai vinkkejä tuleville asiakkaille?

Rohkeasti vaan kokeilemaan itse asennusta vaikka ei timpuri olisikaan, hyvä suunnittelu ja yllä olevien vinkkien huomioinnin kanssa onnistuu kyllä elementtien asennuksessa hienosti. Ylijääneille elementtien pätkille keksii myös helposti muita käyttötarkoituksia, meille niistä rakentui vielä etuterassin portaisiin kaiteet.

Terassiaidat