Sähkötarvikkeet‪» Termostaatit‪»

Nobö Yhdistelmätermostaatti Glen Dimplex Nobö Energy Control NTB 2R

Nobö Yhdistelmätermostaatti Glen Dimplex Nobö Energy Control NTB 2R

Nobö Yhdistelmätermostaatti Glen Dimplex Nobö Energy Control NTB 2R

Hinta
189,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus
Yhdistelmätermostaatti viikko-ohjelmoinnilla sekä Nobö Energy Control etäohjauksella varustettuna. Täyttää uuden EcoDesign standardin vaatimukset. 

Uudessa Nobö NTB 2R yhdistelmätermostaatissa on radiovastaanotin Nobö Energy Control-ohjausjärjestelmälle. Siinä on myös sisäinen 7 päivän viikko-ohjelmointi. 

Termostaatti on erittäin tarkka ja sen lepotilan virrankulutus on alle 0,5 W. Nimellisvirta 16A. Nobö NTB 2R:ta voidaan käyttää integroidun huoneanturin, tai mukana toimitetun lattia-anturin avulla. Nämä voidaan myös yhdistää puulattiassa, jolloin lattia-anturi toimii lattian lämpötilaa rajoittavana anturina. Termostaattia voidaan myös käyttää tehoa ohjaavana säätimenä. Mukana toimitettavan 22 kOhmin lattia-anturin lisäksi voidaan käyttää myös 10, 12, 15 kOhmin lattia-antureita. Yksinkertainen asetusmenu helpottaa kaikissa asetuksissa. Korkearesoluutioinen värinäyttö indikoi käyttötilaa taustaväreillä; punainen mukavuuslämmölle, vihreä säästö– lämmölle, sininen poissaololle (jäätymissuojaus) sekä harmaa off-tilalle ( sininen ja harmaa etäohjausta kaytettäessä). Mukana yksiosainen valkoinen peitelevy. Sopii myös ELKO-peitelevyihin.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Noutopistepaketti alk. 7,95€ (Lähimpään noutopisteeseen)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki