Lämmitys‪» Ilmalämpöpumput ja tarvikkeet‪» Ilmalämpöpumput‪»

Nilan Poistoilmalämpöpumppu Nilan VPL28C vaakamalli

Nilan Poistoilmalämpöpumppu Nilan VPL28C vaakamalli

Nilan Poistoilmalämpöpumppu Nilan VPL28C vaakamalli
Nilan Poistoilmalämpöpumppu Nilan VPL28C vaakamalli

Hinta
6899.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 5 - 10 vrk.
Tilauskoodi
7939052
Toimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 6.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 9.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Arviolta 5 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Tuotteen kuvaus

Poistoilmalämpöpumppu Nilan VPL28C vaakamalli

VPL 28 –ilmanvaihtolaite on sopiva ratkaisu, kun halutaan ilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenotolla. Laitteessa on vakiona viilennystoiminto, joka tuottaa mukavan viileää ilmaa myös kuumina kesäpäivinä.

Poistoilmalämpöpumpulla varustettu VPL 28 -ilmanvaihtolaite poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta ja tuo tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa. Tehokas suodatus poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut, ja pitää sisäilman aina miellyttävänä ja puhtaana – myös allergikon tarpeisiin. Tehokkaalla aktiivisella lämmöntalteenotolla saatava lämpöenergia käytetään tuloilman lämmittämiseen tai viilentämiseen.

 • VPL 28 C – 180-500 m2
 • puhallusteho 1000 m3/h

Nilan poistoilmalämpöpumppulaitteisiin voidaan tarpeen mukaan asentaa lisälämmitin, joka auttaa kylmimpinä talvipäivinä ilmanlämmityksessä. Lisävarusteena myös kosteus- ja hiilidioksidianturi.

 • Järjestelmät on suunniteltu sijoitettavaksi vaaka-asentoon esimerkiksi ullakolle.
 • Kylmään tilaan asennettuna koje lämpöeristetään kauttaaltaan min. 50 mm eristevillalla.
 • Yläpohja-asennuksissa kiinnitetään huomiota kojeen tärinävaimennukseen, jos se sijaitsee oleskelutilan päällä jaon kiinnitetty perusrakenteisiin.
 • Viemäröinnin luotettavuuteen on kiinnitettävä erikoista huomiota. Suositellaan kojeen sijoittamista vedenpitävään, viemäröityyn kaukaloon.

Ilmalämpöpumpun asennus

Fluorattuja kasvihuonekaasuja (F-kaasuja) sisältäviä laitteita asentavalta asennusliikkeeltä ja asentajalta vaaditaan Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin myöntämä pätevyys. Asennuksella tarkoitetaan kylmäpiirin kokoamista asennuspaikalla. Ilmalämpöpumpun asentamiseen vaaditaan toimintaoikeus e3 (alle 3 kg kylmäainetta). Suomessa pätevöidyt asennusliikkeet löytyvät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin urakoitsijarekisteristä http://rekisterit.tukes.fi/fi/Urakoitsijat/Toiminnanharjoittajat.

Ilmalämpöpumpun myyjänä meidän pitää varmistaa ostajalta ennen laitteen myymistä, että laitteen asentaa pätevä asennusliike tai asentaja. Täyttäkää alla olevan lomake tilauksen yhteydessä ja lähettäkää se asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@talotuote.fi.

Ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä

Suuremmat hankinnat edullisella rahoituksella

Ostossumman ollessa 2 500 – 30 000 € välillä, on Osuuspankin rahoitus hyvä vaihtoehto. Rahoitus haetaan ennakkoon. Kun saat myönteisen päätöksen Osuuspankilta, voit tehdä ostoksesi kaupassa ja valitset maksutavan kassalla Maksu-välilehdellä.

Voit käyttää alla olevaa laskuria kuukausierän laskemiseen.

 • Rahoitus 2 500–30 000 €.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 50 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
Hae tästä rahoitusta

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 9,47 %, kun nimelliskorko on 7,20 %. Luottohinta on 11 400,68 €. (Tilanne 04/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 19,95€
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Toimitus perille asti alk. 9,95€

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki