Ilmanvaihto‪» Ilmanvaihtokoneet‪» Vallox ilmanvaihtokoneet ja tarvikkeet‪» Vallox tarvikkeet‪»

Vallox Hiilidioksidianturi Vallox Digit SED

Vallox Hiilidioksidianturi Vallox Digit SED


Hinta
359,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Hiilidioksidianturi Vallox Digit SED

Valloxin kosteus- ja hiilidioksidianturit mahdollistavat automaattisen puhallinnopeuden säädön ja ne sopivat kaikkiin Vallox SE-malleihin myös jälkiasennuksena. Anturit tekevät ilmanvaihdon säädöstä huomaamatonta ja vaivatonta ja mahdollistavat älykkään kotona/poissa-toiminnon. Anturit tehostavat ilmanvaihtoa vain tarpeen mukaan ja hyödyntävät koko puhaltimien käyttöalueen huomaamattomasti ja joustavasti.

Kosteusohjaus on asunnon ilmanvaihtolaitteen tärkein ohjaustapa. Kosteusanturi tehostaa ilmanvaihtoa esimerkiksi saunan ja suihkun jälkeen ja palauttaa ilmanvaihdon ennalleen kun tilat ovat kuivuneet.

Valloxin SE-mallien oppiva kosteusohjaus mukautuu automaattisesti vuodenaikojen vaihtelun aikaansaamiin kosteusvaihteluihin. Kosteuden asetusarvoa ei tarvitse asettaa manuaalisesti vaan Valloxin SE-mallit asettavat oikean arvon kerätyn historiatiedon perusteella ja päivittävät asetusarvoa tarpeen mukaan.

Kosteusanturi asennetaan pesuhuoneeseen. Hyvä asennuspaikka on ylhäällä seinällä, jolloin anturi ei joudu alttiiksi roiskevedelle tai ovesta pesuhuoneeseen tulevalle kuivalle siirtoilmalle. Kosteusantureita voi kytkeä kaksi kappaletta yhteen ilmanvaihtokoneeseen.

Hiilidioksidianturi säätää ilmanvaihtoa tilassa olevan ihmismäärän mukaan. Asuinkäytössä hiilidioksidianturin ensisijainen asennuspaikka on pääkäytössä oleva makuuhuone. Hiilidioksidianturi soveltuu erinomaisesti koulu- ja toimistokäyttöön, missä henkilömäärä voi vaihdella suuresti.

  • Hiilidioksidiantureita voi kytkeä yhteen koneeseen konemallista riippuen kahdesta viiteen kappaletta. Kunkin laitteen teknisestä ohjeesta löytyy antureiden maksimimäärä.
  • Antureiden kaapelityypit löytyvät antureiden ja koneen teknisestä ohjeesta.
  • Vallox-ilmanlaatuanturit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi kalibrointia.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Toimitus perille asti alk. 12,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki