Kylpyhuone ja wc‪» Lattiakaivot ja tarvikkeet‪» Lattiakaivon kannet‪»

Huoleton Kierre, 190mm vaihtokansi musta RST neliö

Huoleton Kierre, 190mm vaihtokansi musta RST neliö

Huoleton Kierre, 190mm vaihtokansi musta RST neliö

Hinta
54,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Uusi Suomalainen innovaatio!

Huoleton® on täysin uudenlainen lattiakaivon kansi, innovaatio johon on haettu patentti. Kannet nyt saatavana meidän verkkokaupasta.

Tämä on ns vaihtokansi nykyisen kannen tilalle helpottamaan arkea. Ainutlaatuisen yhtenäisen aukon ansiosta veden virtaus pysyy hyvänä, ja samalla lattiakaivon puhdistustarve vähenee huomattavasti. Kannen muodon ansiosta hiukset eivät takerru kanteen ja virtaama kuljettaa ne veden mukana jopa viemäriin asti. Oikein mitoitettu virtaus ehkäisee putkien ja lattiakaivon tukkeutumista. Vihdoinkin ratkaisu, jonka ansiosta hiukset eivät jää lattiakaivon kanteen kiinni ja roikkumaan. Takertuvat hiukset heikentävät virtausta huomattavasti. Spiraalimainen veden liike kuljettaa hiukset veden mukana ja tehokas virtaama jättää kannen ja lattiakaivon puhtaiksi.

Tuote täyttää kaikki märkätiloille asetetut laatuvaatimukset. Kannet on testannut Eurofins virallisin testausmenetelmin.

Säilytä kylpyhuoneen korkea hygieniataso

Kannen ainutlaatuinen muoto vähentää merkittävästi siivouksen tarvetta, mikä puolestaan säästää vettä. Tuote on myös täysin kierrätettävä ja ruostumatonteräs on pitkäikäinen.

Miten varmistan, että löydän oikean kannen itselleni?

Ota nykyinen irroitettava kansi käteen lattiakaivostasi, mittaa sen irtokannen halkaisija ja valitse itsellesi sopiva tuote. Tämä vaihtokansi on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Nosta vanha kansi pois, pese ja puhdista kaivo perusteellisesti ennen uuden asentamista. Tämän jälkeen asetat uuden kannen paikoilleen. Näin olet helposti ja pienellä työllä päivittänyt kylpyhuoneesi.  Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja tilaa huoleton vaihtokansi jo tänään.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€
- Noutopistepaketti alk. 7,95€ (Lähimpään noutopisteeseen)


Uutuus

Uutta kaupassamme


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Huoleton
Puhtaampi lattiakaivo

Katso myös