Kampanja päättyy pian!     Tarjousaikaa jäljellä:  

Grillaus‪» Tulisijat‪»

Blackflame Tulisija

Blackflame Tulisija


Hinta
149.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitustavat ja -kulut vaihtelevat tuotteittain. Toimituskulut noutopisteelle alkaen 7.95€, sekä perille toimitettuna alkaen 11.95€.
Siirry kassalle, niin näet ostoskorisi tuotteiden mahdolliset toimitustavat, sekä toimituskulut!

Saatavuus
Heti
Tuotteen kuvaus

Black Flame tulisija on täydellinen lisä ulkotiloihin, ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia avotulen lämmöstä ja grillata herkullisia ruokia. Jämerä teräsrakenne on sopivan keveä siirrettäväksi, ja siinä on metallinen kaari, johon voit ripustaa grillausvälineitä ja tarvikkeita. Posliiniemaloitua terästä valmistetut grillaus- ja lämmitysritilät takaavat, että ruokasi valmistuu tasaisen ja maukkaasti. Black Flame tulisijan kokoaminen on helppoa selkeän ohjeen avulla. Lämmitä iltasi avotulen lämmössä ja nauti herkullisesta grillaushetkestä Black Flame tulisijan kanssa.

Tulisijan tuli loihtii lämpöä ja tunnelmaa ympärilleen, ja tämä erinomainen tulisija tekee juuri sitä. Se on täydellinen lisä mökille, pihalle tai kesäkeittiöön, ja se on erityisen hyödyllinen grillauskäytössä. Koko perheen ja ystävien kanssa voit nauttia iltaisin tulisijan lämmöstä ja grillailla herkullisia ruokia. Tämä tulisija on varmasti tullut jäädäkseen, sillä se luo unohtumattoman tunnelman ja lämpimän ilmapiirin ympärilleen.

Tulisijan mitat

  • Tulisijan halkaisija 58 cm
  • Pääritilän halkaisija 61,5 cm
  • Lämmitysritilän halkaisija 29,5 cm
  • Grillauskorkeus 56,8 cm
  • Lämmitysritilän korkeus 64 cm
  • Vartaan korkeus 88 cm

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 39,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 49,95€ (alueittain painon mukaan)
- Kotiinkuljetus alkaen 19,95€


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki