Tilaa uutiskirje ja saat seuraavaan yli 100€ ostokseen -10€ alennuksen! Tilaa uutiskirje tästä »

Vapaa-aika‪» Autoilu‪» Auton puhdistus ja pesuaineet‪»

Visbella Puhdistuspyyhkeet 120kpl

Visbella Puhdistuspyyhkeet 120kpl


Tarjoushinta
8.90 + toimituskulut
Tarjous on voimassa 28.06.2022 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 9.90 €
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Toimitusaika n. 1 - 4 arkipäivää (syrjäseuduille harvennettu jakelu)
Tilauskoodi
102669895
Toimituskulut perille asti toimitettuna alk. 9,95€

Yli 150€ tilauksiin ILMAINEN toimitus (ei erillisrahditetut tuotteet)

Lopullisen toimituskulun näet siirtyessäsi kassalle.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Helppo ja tehokas puhdistusliina autoon, veneseen, matkailuautoon ja kotiin. Visbella Super Clean ? puhdistuspyyhkeet on suunniteltu vaikeimmankin lian puhdistamiseen käsistä, työkaluista ja kaikilta pinnoilta. Poistaa tehokkaasti maalit, rasvat, öljyn, silikonit, liimat yms.

Helppo käyttää: Poista säiliön kansi ja irroita tiivistekalvo. Pujota pyyhe rullan keskeltä kannen aukon läpi. Käytä pyyhkeitä tarpeen mukaan ja varmista aina, että suljet kannen uudelleen käytön jälkeen, jotta pyyhkeet eivät kuivu. Käytä heti roiskeille parhaan tuloksen saamiseksi. Antibakteerinen lisäaine: Super Clean Wipes sisältää tehokkaan antibakteerisen lisäaineen, joka voi tappaa bakteerit likaisilla pinnoilla ja käsissä. Super Clean -pyyhkeet ovat tehokkaita useimpia kotona tai työpaikalla esiintyviä bakteereja vastaan.

Terveys: Varoitus! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit. Jos ärsytys jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon. Jos tarvitset lääkärin apua, pidä astia tai etiketti käsillä, lue etiketti ennen käyttöä.

Varastointi: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta +5 ? ja +25 ? välillä säilyttääksesi puhdistusominaisuudet. Poista kaikki sytytyslähteet ja varmista hyvä ilmanvaihto.

Tärkeää! Älä käytä huokoisille pinnoille, kuten käsittelemättömälle puulle. Käyttäessäsi pinnoilla, joista olet epävarma, testaa aina ensin pieni alue. ÄLÄ hävitä pyyhettä wc:hen. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä vain alkuperäispakkauksessa, kuten kaikkien pesuaineiden kanssa. Ihmisten, joilla on herkkä iho, tulee välttää pitkäaikaista käyttöä ja ihokosketusta. Käyttäjien vastuulla on päättää soveltuvuudesta käyttöön. Jos olet epävarma, kysy neuvoa Visbellasta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 12 x 25 x 12 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Erillisrahti alkaen 19,95€
- Erillisrahti alkaen 19,95€ (alueittain)
- Erillisrahti alkaen 19,95€ (alueittain painon mukaan)
- Noutopistepaketti 7,95€/yli 150€ tilaukset 0€

Paino
0.9 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki